Lammstekens milda smak får här en skjuts av den mustiga rosépepparen. Gott till är majstortillan med sin milda fyllning. Färsk spenat kompletterar med både smak och färg.
Sätt ugnen på 175°. Gnid in lammköttet med vitpeppar, rosépeppar och salt. Sätt in en stektermometer i den köttigaste delen och lägg steken i en långpanna. Klicka på lite smör, häll 2 dl vatten i långpannan och sätt in steken i ugnen och stek 1 1/2–2 timmar, innertemperaturen ska vara 70–72° för rosa kött och 77° för genomstekt. Ta steken ur ugnen och låt den vila i folie.
Koka sötpotatisen mjuk, skala den och skär i tärningar. Lägg ut tortillabröden och fördela keson över. Lägg på potatistärningarna och krydda med svartpeppar och salt. Rulla till fasta rullar och skär dem i skivor med en vass kniv. Ansa spenaten och riv i mindre bitar. Skär bort grova bladnerver. Fräs spenaten hastigt i smör.
Skiva upp steken, lägg på serveringsfat och garnera med rosépepparkorn. Servera med spenat, majskorn och tortillarullar.