Epoq rosa kökepoq_elgiganten_svg

Rosa och vinrött - två nya köksfärger!

Efter många år av vita, grå och svarta kök har vi svenskar nu börjat längta efter kök med färg. I Epoqs Trend-serie hittar du 26 olika färger, varav rosa och vinrött är några av de senaste tillskotten.

I Epoqs svanenmärkta Trend-kollektion har flera nya färger tillkommit, bland annat pastellerna Pistachio, Blush, Hazy Blue och Blue Harmony. Inspirationen är hämtad från naturen med gröna, rosa och blå nyanser som påminner om himmel, gröna växter och spirande blommor.

Blush

Epoq trend blush luckor
Epoq trend blush Den nya färgen Blush är perfekt för den som gillar den lite glassiga Miami- och art decostilen. Den mjukt rosa nyansen gör sig fint tillsammans med mässing, krom och koppar, liksom till rustika stenmaterial som marmor. Det rosa köket blir som ett dekorativt smycke i ditt hem samtidigt som det erbjuder många fiffiga funktioner och praktiska kökslösningar.

Bläddra i nya Epoq-katalogen här!


Burgundy

Epoq trend Burgundy

Idag har vi mer öppen planlösning än någonsin i våra hem, vilket ställer högre krav på köken som blir alltmer synliga. Synliga kök ställer också högre krav på kvalitét, design och hållbarhet - vilket just Trendköket kan garantera med svanenmärket och upp till 35-års funktionsgaranti. (Läs mer om garantin här!)
En av Trendseriens nya färger är den stiligt vinröda Burgundy som skapar en exklusiv känsla i rummet. Burgundy passar till det flesta träslag, vitt, grått, svart, och metaller, eller som här med färgmatchande bänkskiva och stänkskydd som möter den matt-svarta fronten Pure.

Boka ett kostnadsfritt möte med en köksspecialist hos Epoq här