I samarbete med WW ViktVäktarna

Rödbetssallad med äpple

23 röster
20 m
10

Rödbetssallad med vispad grädde och äpple. Efter att ha smakat denna kommer du aldrig köpa färdig igen.​


Klicka här för att få fler smarta recept eller bli medlem i WW ViktVäktarna.

Tips! Rödbetssalladen utan grädde kan du förvara i kylskåp flera dagar. Blanda samman den med nyvispad grädde när det är dags att servera.

Visa mer
20 m
10

Du behöver

  • 1 förp hela inlagda rödbetor [710 g]
  • 2 äpplen cox orange
  • 20 skiva inlagd smörgåsgurka
  • 0,75 dl vispgrädde
Finns i inköpslista

Gör så här

  1. Lägg rödbetorna i en matberedare och strimla dem tunt. Lägg över i en skål.
  2. Skala och kärna ur äpplena och lägg dem i matberedaren och strimla även dem. Lägg i skålen med rödbetor. Ta en kniv och gaffel och dela dem ytterligare så att strimlorna inte är så långa.
  3. Finhacka gurkskivorna och blanda med rödbetor och äpple.
  4. Vispa grädden hårt och blanda med rödbetssalladen.
Tips!
ViktVäktarnas grönkålssallad

Fler tips från WW ViktVäktarna

Kökets kurser

laddar fler recept...

Laddar fler recept...