Risvåffla med jordgubbar och sojagrädde

Risvåffla med jordgubbar och sojagrädde
Foto: Tv4
Kockarnas kamp 2017 Jonas Svensson
Kockarnas kamp 2017 Jonas Svensson

Risvåffla med jordgubbar och sojagrädde

6 ingredienser

20 m

Härliga våfflor med vispad grädde och färska jordgubbar passar alla dagar i veckan. Dessa är dessutom veganska, glutenfria och utan socker.

Ingredienser

portioner
  • 1 dl vatten
  • 2 dl sushiris, kokt
  • 1 dl glutenfritt ströbröd
  • 1 tsk fiberhusk

Servering

  • 1 dl sojagrädde
  • svenska jordgubbar

Gör så här

  1. Värm vatten och blanda alla ingredienser och mixa slät.
  2. Grädda smeten i våffeljärn.
  3. Vispa 1 dl sojagrädde och servera våfflorna med grädden och svenska jordgubbar.