Rispudding med persimon och citrus

3 röster
30 m + 3 h
6

Pudding på risgrynsgröt, vanilj och kanel. Serveras med tunt skivade persimon.

Visa mer
30 m + 3 h
6

Du behöver

  • 2,5 gelatinblad
  • 3 dl mjölk
  • 1 gelatinstång
  • 0,5 tsk mald kanel
  • 500 g risgrynsgröt
  • 2 persimon
  • 0,5 citron

Gör så här

  1. Lägg gelatinbladen i kallt vatten ca 5 minuter.
  2. Värm mjölk, kanel och vaniljfrön.
  3. Dra av från värmen och vispa in de blötlagda gelatinbladen.
  4. Rör i risgrynsgröt.
  5. Portionera ut i små glas och ställ i kyl minst 3 timmar.
  6. Skiva persimon tunt på mandolin eller med kniv och blanda med citron.
  7. Toppa rispuddingen med persimon vid servering.
26 november 2015

laddar fler recept

laddar

laddar recept

laddar

laddar recept

laddar

laddar recept

laddar

laddar recept

Laddar fler recept