Risoni med burrata, örtpesto och rostade pinjenötter

Risoni med burrata, örtpesto och rostade pinjenötter

10 ingredienser

30 min

Svegro Örtpesto Grönkål

Örtpesto Grönkål

I det här receptet använder vi Örtpesto Grönkål. God - som om du gjort den själv!

Ingredienser

portioner
  • 3 dl risoni
  • 1 burk Svegro Örtpesto Grönkål
  • 1 citron, fint rivet skal av
  • 100 g grönkål, fint hackad
  • 50 g pinjenötter, rostade
  • 2 burrata (eller mozzarella)
  • 2 msk olivolja
  • 2 msk crema di balsamico
  • flingsalt
  • malen svartpeppar

Gör så här

  1. Koka risonin enligt anvisningarna på förpackningen. Låt rinna av.
  2. Blanda pastan med hälften av peston, fint rivet citronskal och grönkål. Häll på ett fint fat och strö över pinjenötter.
  3. Lägg på burrata och dela dem lätt. Ringla över olivolja och balsamico. Strö över lite flingsalt och nymalen svartpeppar, och kanske några späda grönkålsblad. Servera med resten av peston på sidan av.