sallad på Kallrökt fårstek

15 november 2007
4

Du behöver

  • 250 g skivad kallrökt fårstek ( Gotländsk )
  • 1 huvud Ekbladsallad
  • 1 ask ruccola
  • 1 st rödlök
  • 200 g sparris ( Lättkokt )
  • 100 g soltorkade tomater
  • 200 g Rödbetor ( kokta )
  • 100 g Peccorino ( Häftings )
  • vinaigrette
  • 1,5 dl olivolja
  • 0,5 dl balsamico
  • 20 g gotländsk tryffel ( riven )
  • 1 msk socker
  • salt & peppar

Gör så här

  1. Häll allt i en bunke och mixa med stavmixer.
  2. Smaka av med salt och peppar
  3. Skär ner grönsakerna i lagom stora bitar
  4. Blanda allt utom fårsteken och peccorinon.
  5. Lägg upp fårstek och sallad på tallrikar hyvla över peccorino
  6. Avsluta med att ringla tryffelvinaigretten över.
  7. Servera med ett gott bröd.
Kommentera receptet
Kökets box

Fler goda recept