Renskavstaco med lingonsylt

Santa Maria Renskavstaco med lingonsylt
Foto: Köket

Renskavstaco med lingonsylt

10 ingredienser

20 min

Norrland möter Mexico i denna salta, söta, rökiga och heta taco! Dags att rivstarta tacofredagen!

Kryddblandning från Santa Maria
Santa Maria Enchilada Spice Mix

Kryddblandning från Santa Maria

Fullt med smak på nolltid – bara naturliga smaksättare.

Läs mer

TACO med Rivstart
Taco Rivstart

TACO med Rivstart

Den ultimata låten att lyssna på medan du lagar receptet!

Läs mer

Ingredienser

portioner
  • 500 g renskav
  • 1 förp Santa Maria Enchilada Spice Mix
  • ca 50 g smör
  • 1 dl lingonsylt
  • 2 tsk Santa Maria Chipotle Paste
  • Santa Maria Tortilla Original Small
  • isbergssallad, strimlad
  • Västerbottensost
  • gräddfil
  • Santa Maria Tortilla Chips Salted

Gör så här

  1. Stek renskav i en panna med olja på hög värme tills den blivit genomstekt. Tillsätt Santa Maria Enchilada Spice Mix och en rejäl klick smör. Stek tills renskavet är väl blandat med kryddmixen.
  2. Blanda lingonsylt med Santa Maria Chipotle Paste.
  3. Montera tacon i små tortillabröd med strimlad isbergssallad, renskav, Västerbottensost, gräddfil och den rökiga sylten. Toppa med krossade Santa Maria Tortilla Chips Salted.