Farbror Melkers Kycklingklubba med gula gryn och gurksallad

0 röster
4
4 portioner

Du behöver

  • 4 st kycklingklubbor
  • 2 msk Taco krydda
  • 4 dl couscousgryn
  • 8 dl hönsbuljong
  • Grönsaker:
  • Fryst grönsaksblandning: Tex Ärter, majs, paprika, broccoli
  • Tomatsalsa:
  • 4 dl tomatsalsa (tex Santa Marias mild )

Gurksallad:

  • 0,5 gurka
  • 2 dl matlagningsyoughurt

Gör så här

  1. Krydda kycklingklubborna och stek låren i 200 gr ca 25 min.
  2. Koka upp buljong och saffran. Häll buljongen över grynen. Låt stå i 5 min och rör om
  3. Med en gaffel. Blanda grönsakerna med grynen. Värms vid servering i micro.
  4. Skala gurkan till gurksalladen. Delas i bitar och blandas med youghurt, saltas och
  5. Peppras.
  6. Servera kycklingklubban med grönsakscouscous, tomatsalsa och gurksallad.
  7. Mums, Mums
15 november 2007
Kökets kurser

laddar fler recept

Laddar fler recept