• Meny
  • Köket.se
  • Sök
  • Kontomeny

Raviolisallad med prosciutto och pesto

Raviolisallad med prosciutto och pesto

Raviolisallad med prosciutto och pesto

5 steg att laga

10 ingredienser

20 m

Rana Ravioli 4 ostar

Testa Rana ravioli till middag ikväll!

Snabbt, enkelt och supergott med färsk pasta från Giovanni Rana.

Ingredienser

portioner2 portioner
  • 1 förp Rana Ravioli 4 ostar
  • 0,5 förp pinjenötter
  • 100 g grön sparris
  • 100 g spenat
  • 0,5 dl ärtor, kokta
  • 10 oliver
  • 50 g körsbärstomater, skivade
  • 70 g prosciutto
  • 2 msk Rana pesto
  • 25 g parmesanost

Gör så här

  1. Rosta pinjenötter i en torr stekpanna tills de har fått fin färg. Lägg av på en tallrik och ställ åt sidan.
  2. Koka ravioli enligt anvisningarna på förpackningen.
  3. Skiva av den nedre torra delen på sparrisen och dela varje sparris på 3 bitar. Koka i saltat vatten i ca 3-5 minuter.
  4. Blanda raviolin med spenat, ärtor, oliver, tomater och sparris.
  5. Servera på tallrikar, lägg på skivor av prosciutto och ringla pesto över. Toppa med rostade pinjenötter och hyvlad parmesan.
TIPS!
läs mer
Rana fettuccine med lax och citronsås

Tips från Giovanni Rana!

Se fler härliga pastarecept

Läs mer