Häll vetemjöl och durumvetemjöl i en bunke och gör en grop i mitten. Knäck äggen i gropen och blanda blanda till en slät deg. Låt vila i plastfolie i kylen i 30 minuter.
Fyllning
Finhacka lök och vitlök. Skär kycklinglever och stekfläsk i småbitar.
Hetta upp olivolja i stekpanna och fräs lök, vitlök och kycklinglever tillsammans. Krydda med salt och peppat. Rör ner parmesanost och färskost och låt blandningen kalla.
Kavla ut pastadegen på en pastamaskin. Börja på tjocklek 1 och jobba dig upp till tjocklek 7. Stansa ut rundlar i pastadegen, ungefär 5 cm stora.
Lägg en liten klick fyllning i mitten på den ena pastaringen och tryck ihop försiktigt med den andra ringen som lock.
Koka raviolin i lättsaltat vatten ca 3 minuter.
Stekta lammtestiklar
Koka upp 8 dl vatten med salt, gul lök och lagerblad. Sjud testiklarna i ca 4 minuter.
Tar upp dem ur kastrullen och ta bort skinnet från testikeln. Dela i fyra bitar och lägg i uppvispat ägg i ca 5 minuter. Panera sedan i vetemjöl.
Hetta upp olja, smör, vitlök och timjan i en stekpanna och stek testiklarna i pannan i 3-4 minuter.
Päronsallad
Hyvla päron och rädisor i tunna skivor med mandolin och smula fetaosten. Rör samman tillsammans färsk spenat, majonnäs och crème fraiche. Smaka av med salt och peppar.
Lägg salladen i botten på tallrikar, lägg över raviolin och toppa med testiklarna och lite av stekskyn.