Ravioli med Karl Johan och tryffel

Ravioli med Karl Johan och tryffel

9 ingredienser

20 m

En snabb rätt med färsk ravioli som toppas med riven tryffel i slutet. Smarrigt värre!

Ravioli med Karl Johansvamp och tryffel

Testa Rana Ravioli till middag ikväll!

Snabbt, enkelt och supergott med färsk pasta från Giovanni Rana.

Ingredienser

portioner
  • 1 förp Rana Ravioli med Karl Johansvamp och tryffel
  • 50 g smör
  • 1 klyfta vitlök
  • färsk timjan
  • 1 dl vitt vin
  • salt
  • svartpeppar

Servering

  • tryffel
  • parmesanost, valfritt

Gör så här

  1. Koka en kastrull med saltat vatten. Koka raviolin enligt anvisningarna på förpackningen.
  2. Värm en stekpanna på medium värme. Smält smöret och stek den hackade vitlöken, timjan och citronskalet tills smöret har börjat brynas.
  3. Sänk värmen och häll i vinet. Smaka av med salt och peppar och låt puttra i ca 5 minuter.
  4. Tillsätt raviolin till såsen och skaka pannan så att raviolin blir täckt av såsen.
  5. Servera raviolin på tallrikar och riv lite tryffel och parmesan över.
TIPS!
Tips från Giovanni Rana!
Krämig tortellini med kyckling och broccoli

Tips från Giovanni Rana!

Se fler härliga pastarecept

Läs mer