Raclette med surdegskrutonger och skinka

0 röster
20 m
4

Raclette med skinka, cornichoner, surdegskrutonger och chili. Originalet serveras det med lite bakad potatis, skinka och cornichoner.

Visa mer
20 m
4
4 portioner

Du behöver

  • 200 g racletteost
  • 1 surdegsbröd
  • 1 chilifrukt
  • 100 g cornichoner
  • 2 gemsallad

Gör så här

  1. Dela osten i bitar och smält den i små pannor, 200 grader i ca 7-8 minuter. Osten ska smälta ut. Rör runt lite.
  2. Rosta surdegsbrödet i små bitar i torr stekpanna.
  3. Lägg upp skinka, gurkor och finstrimlad chili. Plocka salladsbladen. Fyll bladen med garnityr och toppa med osten.
6 oktober 2016
Kökets kurser

laddar fler recept

Laddar fler recept