Pytt i panna med lax och sparris

25 m
4
25 m
4

Du behöver

  • 1 litet knippe sparris, skuren (1 cm)
  • 2 kokta gulbetor, tärnade (1,5 cm)
  • 1 liten gurka, skalad, urkärnad och tärnad
  • olivolja, till stekning
  • salt och vitpeppar
  • 350-400 g laxfilé, tärnad (2 cm)
  • 1 tsk socker
  • 1 kruka dill, grovhackad
  • 4 äggulor
  • 2 msk kapris
  • 1 kruka gräslök, fint skuren
  • 4 klyftor citron
  • gräddfil

Gör så här

  1. Stek sparris, gulbetor, gurka i olivoljan utan det tar färg. Krydda med salt och vitpeppar. Låt vila.
  2. Halstra laxen på hög värme med salt, socker och vitpeppar. Avsluta med dill.
  3. Vänd ner med grönsakerna, lägg upp på fat servera med rå äggula, kapris, gräslök, citron och gräddfil till.
Visa mer
Kommentera receptet
Presenteras av Kökets favoriter

Stekpannor från kända varumärken

Stekpannor från kända varumärken Se fler

Fler goda recept