Primo Paolo - säsong 2

Primo Paolo - säsong 2

Nu är det dags att återse Paolo Roberto och hans stora släkt i det populära matprogramet Primo Paolo. Så bänka dig framför teven och TV4 Plus, torsdagar kl 21.00.

I andra säsongen av Primo Paolo är det dags för Paolo Roberto att återigen åka ned till Italien.
- Vi hade väldigt roligt när vi lagade mat i köket, jag och mina fastrar. Och jag hoppas att det märktes. Även fast vissa fastrar var ganska tuffa mot mig. Och jag lovar ibland blev jag rädd på riktig, säger Paolo och skrattar när han påminner sig om första säsongen.

I Paolos pappas hemstad Maddaloni blir det matlagning tillsammans med hans fastrar. Det kommer att bli kära återseenden men även nya bekantskaper bakom grytorna i köket uppe i bergen. Paolo är väldigt glad över responsen från den första säsongen av Primo Paolo:
- Det är roligt att svenskarna gillade den napolitanska matlagningen. Den skiljer sig ju lite från den klassiska italienska, den toscanska, som man vanligtvis får se på svensk tv, säger Paolo.

Förutom matlagningen i köket åker Paolo iväg på olika reportage. Bland annat får han lära sig hur man gör italienskt öl och vad som är hemligheten bakom den napolitanska Pecorino-osten. Om det finns italiensk snabbmat, hur gör man confetti och hur Amarone-vinet framställs är några av de frågor som Paolo får besvarade i andra säsongen. Dessutom blir det musseldykning vid Amalfikusten, en utflykt till norra Italien för att besöka Paolos farbror som är polismästare i Vittorio Veneto och matlagning i det fria.

Primo Paolo sänds i tio avsnitt, torsdagar kl 21:00 i TV4 Plus.

Primo Paolo - prg 10

Primo Paolo - prg 9

Primo Paolo - prg 8

Primo Paolo - prg 7

Primo Paolo - prg 6

Primo Paolo - prg 5

Primo Paolo - prg 4

Primo Paolo - prg 3

Primo Paolo - prg 2

Primo Paolo - prg 1