blandade bär (t ex hallon, blåbär eller smultron. djupfrysta, nytinade går bra)
Tunn kaka: t ex havre-, mandel- eller kokosflarn
Gör så här
Pannacotta med honung
Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten i 5 minuter.
Krossa kaffepulvret till finare pulver i en mortel, eller lägg det mellan två bitar plastfolie och kavla ovanpå med en brödkavel.
Koka upp grädden i en kastrull och blanda i honungen.
Ta upp gelatinbladen, krama ur dem en aning, och låt dem rinna av på hushållspapper. Lägg gelatinet i grädd- och honungsblandningen, tillsätt kaffet och rör noga tills allt är löst.
Skölj fyra små portionsformar med kallt vatten och fyll dem med panna cotta-blandningen. Låt stelna i kylskåp i cirka 3 timmar.
För försiktigt en vass kniv runt formarnas kanter och stjälp upp på assietter eller servera direkt ur formen. Servera panna cottan med bär och flarn.