I samarbete med Hellmann's

Portabello i ugn fylld med örtig majonnäs

1 röst
30 m
4
Portabello i ugn fylld med örtig majonnäs
Foto: Köket
30 m
4

Du behöver

  • 4-6 portabellosvampar
  • 1 dl Hellmann´s majonnäs,
  • 1 dl crème fraiche
  • 1 klyfta vitlök, pressad
  • 1 msk dill, hackad
  • 0,5 msk persilja, hackad
  • 0,5 msk gräslök, hackad
  • salt och svartpeppar
  • 1 dl parmesan, riven

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Ta bort foten på svampen och lägg ut på en klädd plåt.
  3. Rör ihop fyllningen genom att blanda majonnäs, crème fraiche, pressad vitlök, dill, persilja och gräslök. Smaka av med salt och peppar.
  4. Klicka i varje svamp och toppa med riven parmesan. Grädda i ca 20 minuter eller tills osten blivit gyllene.
5 april 2018

Fler goda recept