I samarbete med Hellmann's

Pizza med dillmajonnäs, rom och rödlök

2 röster
20 m
2
Pizza med dillmajonnäs, rom och rödlök
Foto: Köket
20 m
2

Du behöver

  • 1 färdig pizzabotten
  • 0,5-1 dl Hellmann´s majonnäs
  • 75 g lagrad ost, riven

Dillmajonnäs

  • 1 dl Hellmann´s majonnäs
  • 0,5 dl dill, finhackad
  • 0,5 citron, saft
  • salt och svartpeppar

Topping

  • 1 burk rom
  • 0,5 rödlök, hackad
  • 6 kvistar dill
  • 0,5 citron, skivor

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Rulla ut pizzadegen och bred ut majonnäs nästan ända ut i kanten. Strö över riven ost och grädda pizzan i ca 10 minuter eller tills den fått fin färg.
  2. Dillmajonnäs
    Gör dillmajonnäsen genom att röra ihop majonnäs med dill. Smaka av med citron, salt och peppar.
  3. Ta ut pizzan och toppa med dillmajonnäsen, rom, rödlök, dill och citron.
5 april 2018

Fler goda recept