Sätt ugnen på 175 grader och varmluftsfunktion. Smöra och sockra en springform (26 cm i diameter).
Bryn smöret på medelhög värme. Smöret ska vara gyllene och dofta nötigt så att det ger karaktär till
kakan och mjölkproteinet fastnat ordentligt i botten. Låt svalna.
Blanda alla torra ingredienser och blanda med det avsvalnade smöret. Tillsätt äggvitan.
Häll i smeten i springformen och baka i 20–25 minuter. Ta ut och låt svalna helt.
Vit chokladmousse
Vispa ihop yoghurt och nästan all grädde till lättvispad konsistens och ställ åt sidan.
Smält chokladen över vattenbad eller försiktigt i mikrovågsugn. Värm resterande grädde och blanda ihop med den smälta chokladen. Vänd sen ner chokladen i resterande gräddyoghurt. Vänd ihop tills allt är ordentligt blandat. Häll över avsvalnad pistagekaka och sätt i frysen i 30 minuter.
Apelsinfiléer
Skär bort skal och skär ur filéer från 6 apelsiner. Häng av dem lite lätt i en sil. Ta ut tårtan ur frysen
och lägg apelsinerna och citronmeliss på moussen. Låt kakan tina i cirka 10 minuter, sen är den klar att servera!