Kolja

1 röst
8
Visa mer
8
8 portioner

Du behöver

  • 1,2 kg rimmad koljafilé
  • 2 dl vitt vin
  • 2 dl fiskbuljong
  • salt och peppar
Finns i inköpslista

Gör så här

  1. Putsa och skär upp koljan i bitar och sjud i vin och buljong precis innan servering. Lyft upp
  2. Koljan och lägg på en handduk så den får rinna av innan den placeras på tallrik.
  3. Vid servering
  4. Avsluta garnityret med att vända i örterna tillsammans med ev. hummerkött. Skumma soppan.
  5. Upplägg:
  6. Arrangera äppelpurén på botten, lägg dit kolja och mousselinen, arrangera grönsakerna mellan
  7. Fisk och mousselin, slå lite av den skummiga soppan runt om och servera resten à part. Toppa
  8. Med en hummerbit på grönsakerna.
  9. När man äter soppan så äter man från botten upp för att få med syran från äpplena och matcha
  10. Soppans smak.
15 november 2007

Laddar fler recept...