Pers hemkryddade snapsar

Per Morberg 2018

Pers hemkryddade snapsar

6 ingredienser

Trevliga snapsar till jul, påsk eller midsommar!

Ingredienser

Hallonsnaps

  • 1 flaska ren och fin vodka
  • 2 dl hallon

Mörkösnaps

  • 1 flaska ren och fin vodka
  • 2 msk honung
  • 1 rejäl knippe citronmeliss
  • 0,5 citron, skalet

Gör så här

Hallonsnaps

  1. Lägg i hallon i vodkan och låt dra 1-2 dygn i rumstemperatur. Sila av dom (om du vill ha en klar snaps) häll tillbaka i flaskan.
  2. Kyl sedan i frysen.

Mörkösnaps

  1. Häll upp honungen och lägg i citronmelissen och citronskalet. Låt dra 1-2 dygn i rumstemperatur och sila sedan av och häll upp i flaskan.
  2. Kyl sedan i frysen.