Skala lök, morot, palsternacka och rotselleri och skär i mindre bitar. Lägg köttet i en kastrull och slå på kallt vatten. Låt koka upp ordentligt, häll av vattnet och spola av köttet. Lägg tillbaka köttet i kastrullen, slå på nytt vatten, koka upp och skumma av. Tillsätt grönsaksbitarna, vit- och kryddpepparkorn, lagerblad, salt och persiljestjälkar och låt allt sjuda i 1 1/2–2 timmar, tills köttet är mört. Ta upp köttet och håll det varmt.
Ansa morötter, palsternacka och selleri till servering och skär dem i mindre bitar. Sila av buljongen, kasta bort grönsaker och rotfrukter som kokat i buljongen, och koka rotfrukterna till servering mjuka i den. Ta upp och håll dem varma. Mät upp 4 dl buljong i en kastrull, rör ner majsstärkelse utrört i vatten och låt koka upp. Tillsätt grädde, senap och pepparrot, krydda med salt och peppar och låt koka upp.
Koka broccolin i lättsaltat vatten. Hacka persiljebladen. Skär upp köttet i skivor och servera med broccoli, rotfrukter och pepparrotssås. Bjud hackad persilja till.