Pepparkakscrostini med keso- och ädelostkräm

0 röster
20 m
6-8

Det perfekta försnackset till jul- eller glöggfesten! 

Recept på hemmagjord pepparkaksdeg hittar du här!

Visa mer
20 m
6-8

Du behöver

  • 100 g ädelost
  • 150 g keso
  • 200 g pepparkaksdeg (färdigköpt eller egengjord).
  • 2-3 msk gräslök, fint hackad
Finns i inköpslista

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 180 grader.
  2. Mixa ädelosten med keson.
  3. Lägg utstansad (runda) utkavlad pepparkaksdeg i en fast, rundbottnad muffinsform. Grädda 6-8 minuter. Lossa direkt från formen när du plockat ut från ugnen. Låt svalna.
  4. Spritsa krämen i pepparkaks-crostinin, strö över lite hackad gräslök.
17 december 2018

laddar fler recept...

Laddar fler recept...