Havrekakor: Rör ihop alla ingredienser. Låt gärna degen vila svalt. Rulla degen i längder, tjocka som en femkrona. Skär i skivor och baka i 180 grader 7-10 minuter. Kakorna ska flyta ut.
Chokladbröd: Rör ihop alla ingredienser. Låt gärna degen vila svalt. Rulla degen i längder, tjocka som en femkrona. Platta till längderna så de blir trekantiga och skär i skivor. Baka i 180 grader 7-10 minuter.
Pralinkakor: Grovhacka chokladen och rör ihop alla ingredienser. Låt gärna degen vila svalt. Rulla degen i längder, tjocka som en femkrona. Skär i skivor och baka i 180 grader 7-10 minuter. Kakorna ska flyta ut lite.
Ungherrar: Rör ihop alla ingredienser. Låt gärna degen vila svalt. Rulla degen i längder, tjocka som ett finger. Skär i ca 1 cm långa bitar som ställs på högkant. Baka i 180 grader 7-10 minuter.
Kolasnitt: Rör ihop alla ingredienser. Låt gärna degen vila svalt. Rulla degen i längder, tjocka som en femkrona. Platta till längderna och baka i 180 grader 7-10 minuter. Skär på diagonalen så du får snittar.
Drömmar: Rör ihop alla ingredienser. Låt gärna degen vila svalt. Rulla degen i längder, tjocka som en femkrona. Skär i skivor och rulla till kulor. Lägg dem glest på en plåt med bakplåtspapper och baka i 180 grader 7-10 minuter.
Bondkakor: Rör ihop alla ingredienser. Låt gärna degen vila svalt. Rulla degen i längder, tjocka som en femkrona. Skär i skivor, cirka 0.5 centimeter tjocka. Lägg kakorna glest på en plåt med bakplåtspapper och baka i 180 grader 7-10 minuter.