Nasi Goreng

0 röster
30 min
4

En snabb indonesisk rätt som lagas helt och hållet i wokpannan.

Visa mer
30 min
4
4 portioner

Du behöver

  • 4 dl kokt jasminris
  • 1 förp frysta wokgrönsaker
  • 2 färdiggrillade kycklinglår
  • 2 ägg
  • 2 msk sweet chili-sås
  • 1 tsk sesamolja
  • koriander
  • körvel
  • ingefära, ev
  • matolja till stekning

Gör så här

  1. Putsa och strimla kycklingen. Stek riset på hög värme i matoljan. Tillsätt kycklingen tillsammans med wokgrönsakerna. Smaksätt med sweet chili och sesamolja.
  2. Tillsätt två uppvispade ägg på slutet och stek vidare under omrörning tills ägget stelnat. Rör ner hackad koriander och körvel och eventuellt lite riven ingefära. Servera omedelbart.
15 november 2007

laddar fler recept

Laddar fler recept