Dragonkyckling

5 röster
20 min
4

Lättlagad, krämig kyckling med franska smaker. Passar lika bra till vardags som till söndagsmiddagen!

Visa mer
20 min
4

Du behöver

  • 4 st kycklingfiléer, ca 500 g
  • smör till stekning
  • 2 dl crème fraiche
  • 0,5 dl vatten
  • 2 tsk dragon
  • 1 st hönsbuljongtärning
  • 1 dl riven gratängost
  • 2 msk hackad persilja eller dragon

Gör så här

  1. Skär varje kycklingfilé i 3 bitar på längden. Bryn dem i smör i en stekpanna tills de blivit gyllenbruna.
  2. Vispa ihop crème fraiche, vatten, dragon och smulad buljongtärning i en gryta. Lägg i kycklingen och låt den koka cirka 5 minuter under lock.
  3. Strö över ost och persilja eller dragon.
15 november 2007

laddar fler recept

laddar

laddar recept

laddar

laddar recept

laddar

laddar recept

laddar

laddar recept

Laddar fler recept