Havsöring med tångodlad potatis

0 röster
4
Visa mer
4

Du behöver

  • 4 havsöringsfiléer à 200 g
  • 1 msk rapsolja
  • 1 dl rågmjöl
  • 4 dl mjölk
  • 50 g smör
  • 30 g mjöl
  • salt och peppar
  • 3 dl kajplök eller asiatiskt gräslök
  • tångodlad eller vanlig kokt potatis
Finns i inköpslista

Gör så här

  1. Pensla havsöringarna med rapsolja, salta och peppra och vänd i rågmjöl.
  2. Smält smör i en kastrull, pudra över mjölet. Tillsätt mjölken och låt koka i ca 20 min. Smaka av med salt och peppar.
  3. Stek havsöringen långsamt på båda sidorna. Klipp i kajplöken i såsen och servera omedelbart med tångodlad eller kokt potatis.
15 november 2007
Våra bästa erbjudanden i butiken

laddar fler recept...

Laddar fler recept...