Vilda grytan

15 november 2007
4

Du behöver

  • 2 pkt renskav
  • 1 tsk smör & rapsolja
  • 4 dl Kelda matlagningsgrädde
  • 2 msk vetemjöl
  • 1 st köttbuljongtärning
  • 1 msk kinesisk soja
  • 2 msk vinbärsgelé eller saft

Gör så här

  1. Gör så här
  2. Stek fryst renskav i smör-&rapsolja i en stekpanna tills det får färg. Vispa ihop grädde, mjöl, smulad
  3. Buljongtärning, soja och gelé i en gryta. Låt det koka upp under vispning. Lägg över renskavet i grytan. Låt det koka i såsen ca 5 min. Rotsaker och potatis passar bra till.
  4. Kryddtips! Strö över hackade enbär, persilja och timjan.
Kommentera receptet
Presenteras av Kökets favoriter

Grytor från kända varumärken

Grytor från kända varumärken Se fler

Du kanske gillar

Fler goda recept