Saffransquinoa

0 röster
5
Visa mer
5

Du behöver

  • 3 dl quinoa
  • 2 msk smör
  • 0,5 pkt saffran, ca 0,25 g
  • 6 dl grönsaksbuljong
  • 1 fänkål, ca 200 g
  • 1 apelsin
  • 1 dl russin
  • 50 g rucolasallad

Honungssås:

  • 2 dl Arla Köket matyoghurt
  • 1 msk flytande honung
  • 1 krm salt

Gör så här

  1. Gör så här
  2. Skölj quinoan i hett vatten. Fräs smör och saffran i en kastrull. Häll i quinoa och buljong. Koka under lock enligt anvisning på förpackningen. Skär fänkålen i tunna strimlor. Skala apelsinen och dela den i bitar. Rör ner fänkål och russin i den heta quinoan. Lägg upp quinoan tillsammans med apelsin och rucola på ett fat. Blanda ihop honungssåsen. Servera salladen med såsen.
15 november 2007
Kökets box

laddar fler recept

Laddar fler recept