Pot Au Feu på kyckling med pepparrot

0 röster
4
Visa mer
4
4 portioner

Du behöver

  • 1 kyckling
  • 1 palsternacka
  • 1 morot
  • 2 klyftor vitlök
  • 1 schalottenlök
  • 1 färsk majskolv
  • 1 bunt färsk dragon
  • 0,25 färsk pepparrot
  • 4 fasta potatisar
  • 3 dl crème fraiche
  • salt och peppar

Gör så här

  1. Stycka kycklingen i lagom stora bitar. Skala och slanta ner rotsaker och schalottenlök. Spola av kycklingbitarna och sätt på en kastrull vatten, lägg i rotsakerna och kycklingen. Låt sjuda.
  2. Skär loss majsen från stocken och låt majskornen rosta i en het panna, rosta även stocken. Låt även detta sjuda med i kycklingkoket. Finhacka dragonet och riv pepparroten. Blanda med crème fraiche. Smaka av med salt och peppar. Pressa vitlöken i grytan och servera het.
15 november 2007

laddar fler recept

Laddar fler recept