Pocherad piggvar med sockerärtor, räkor, ägg, kokt potatis och skirat smör

0 röster
4

Du behöver

  • 4 x 180 g piggvarfilé
  • 160 g färska räkor
  • 100 g riven pepparrot
  • 4 kokta ägg
  • 12 medelstora potatisar
  • 16 sockerärtor
  • 125 g smör
  • 1 lime
  • salt & peppar
  • 1 dillknippe

Gör så här

  1. Hacka de kokta äggen, blanda med 50 g skirat smör och lägg i en form. Låt stå kallt. Skala och riv pepparroten. Skala och koka potatisen med salt och dillstjälkar. Salta oc peppra fisken och ångkoka på 85 grader ca 8-10 min. Lägg gärna med sockerätrorna.
  2. Arrangera vackert direkt på tallriken. Slå över smält smör och dekorera med lime och en dillkvist.
15 november 2007
Kökets kurser

laddar fler recept

Laddar fler recept