Piccata Milanese

1 röst
4
Visa mer
4
4 portioner

Du behöver

  • 500 g benfri skinka eller bog från kalv- eller griskött
  • 1 ägg
  • 1,5 dl Arla Köket riven Kvibille Svecia
  • 0,5 dl ströbröd
  • 0,5 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • smör
  • Tomatsås:
  • 1 gul lök
  • 1 vitlöksklyfta
  • smör
  • 2,5 dl Kelda italiensk tomatsås
  • Garnering:
  • 2 msk hackad persilja

Gör så här

  1. Gör så här
  2. Skala och hacka löken och vitlöken. Fräs den i smör i någon minut. Häll på såsen och låt den koka upp. Skär köttet i centimetertjocka skivor. Vispa upp ägget i en djup tallrik. Blanda ost, ströbröd, salt och peppar på en tallrik. Doppa först köttet i ägget och vänd det sedan i ostblandningen. Låt det ligga några minuter att stelna. Stek i smör i en stekpanna ca 3 min på varje sida. Servera med tomatsåsen och kokt ris. Strö över persilja.
15 november 2007

laddar fler recept

laddar

laddar recept

laddar

laddar recept

laddar

laddar recept

laddar

laddar recept

Laddar fler recept