Ost och olivfylld pasto med grönsaker, proscuttio och svensk ost

15 november 2007
4

Du behöver

  • 1 pkt färskfrusen ostravioli
  • 8 skivor pruscuttio
  • 20 svarta oliver med kärnor
  • 1 broccoli
  • 200 g kvibille gräddädel
  • 100 g riven Västerbotten
  • 1 kruka oregano
  • 10 st delade körsbärstomater
  • 3 dl grädde

Gör så här

  1. Förbered grönsakerna, smula Kvibillen och riv Västerbotten-osten. Koka pastan och häll av vattnet. Koka upp grädden och tillsätt grönsakerna och osten. Avsluta med pastan och servera med skivor av prusciotto.
Kommentera receptet
Black friday

Fler goda recept

Fler från Pelle Johansson

Visa alla recept från Pelle Johansson

Fler från Köksvägen till stjärnorna

Visa alla recept från Köksvägen till stjärnorna