Lins -och tomatpanna

4

Du behöver

  • 300 g pasta, t ex skruvar
  • 1 burk röda linser, à 400 g
  • 2,5 dl Kelda italiensk tomatsås
  • 1 purjolök, ca 125 g
  • 0,5 tsk salt
  • 2 tsk pressad limesaft

Gör så här

  1. Gör så här
  2. Koka pastan. Häll av spadet från linserna och skölj dem i kallt vatten. Häll tomatsåsen i en kastrull. Låt koka upp. Skär purjon i bitar och lägg ner dem i såsen. Koka såsen på svag värme några minuter. Blanda i linserna och låt allt bli varmt. Smaksätt med salt och limesaft. Servera med pastan och bröd.
Kommentera receptet
Kökets box

Fler goda recept

Fler från Pelle Johansson

Visa alla recept från Pelle Johansson

Fler från Förkväll

Visa alla recept från Förkväll