Kyckling med dill och gräslök

0 röster
4

Du behöver

  • 4 kycklingfiléer, ca 500 g
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 1 msk smör
  • 2 dl lätt crème fraiche
  • 1 dl vatten
  • 0,5 hönsbuljongtärning
  • 1 tsk soja
  • 1 msk honung
  • strimlat skal och pressad saft av 1/2 citron
  • 2 msk hackad dill
  • 2 msk hackad gräslök

Gör så här

  1. Krydda kycklingen med salt och peppar. Bryn den i smör på båda sidor i en stekpanna. Blanda crème fraiche, vatten, buljongtärning, soja, honung och citronsaft i en traktörpanna. Lägg i kycklingen och låt koka under lock ca 10 min. Strö över citronskal, dill och gräslök. Servera med kokt potatis och purjolök.
15 november 2007
Kökets kurser

laddar fler recept

Laddar fler recept