Färsbiffar med rödbetor och feta

0 röster
4

Du behöver

  • 350 g nötfärs, 10 % fett
  • 1 vitlöksklyfta
  • 2 färska rödbetor
  • 1 dl hackad persilja
  • 1 ägg
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 2,5 dl Kelda lagalätt
  • 2 tsk smör
  • 1 tsk soja
  • 50 g Apetina feta 3 %

Gör så här

  1. Gör så här
  2. Skala och ?nhacka vitlöken. Skala och grovriv rödbetorna. Blanda färsen med vitlök, rödbetor, persilja, ägg, salt, peppar och 1 dl gräddmjölk till en jämn färs. Forma 8 jämna biffar. Stek dem i smör i en stekpanna 3 ? 4 min på varje sida. Häll i resten av gräddmjölken i pannan. Krydda med soja och låt skyn koka ihop någon minut. Smula över osten. Servera biffarna med lättstekta grönsaker och kokta kikärtor.
15 november 2007
Kökets kurser

laddar fler recept

Laddar fler recept