Pasta med kronärtskockspesto och burrata

Pasta med kronärtskockspesto och burrata
Foto: ViktVäktarna

Pasta med kronärtskockspesto och burrata

11 ingredienser

20 min

ww viktväktarna

Världens bästa vegopasta med kronärtskocka, valnötter, parmesan, vitlök, citron och burrata - snabbt, enkelt och supergott!

Klicka här för att få fler smarta recept eller bli medlem i ViktVäktarna.

läs mer
WW Points 12

ViktVäktarnas Points

Ikonen visar Pointsvärdet receptet har för den som är medlem hos ViktVäktarna.

Läs mer

WW ViktVäktarna

Ingredienser

portioner
  • 250 g pasta (t ex pappardelle)
  • 390 g kronärtskockshjärta [1 förp]
  • 1 dl valnötter
  • 1 dl parmesanost, riven
  • 1 klyfta vitlök
  • 1 citron
  • salt
  • peppar
  • 70 g spenat
  • 100 g burrata
  • färsk oregano

Gör så här

  1. Koka pasta enligt anvisning på förpackningen. Spara 1-2 dl av kokvattnet.
  2. Mixa avrunna kronärtskockshjärtan med valnötter, parmesan, riven vitlök och rivet citronskal. Smaka av med pressad citronsaft, salt och lite peppar.
  3. Blanda ner peston tillsammans med spenat och kokvattnet i pastan. Servera pastan toppad med burrata och oregano.
TIPS!
läs mer
Viktväktarna Blomkålspizza med skinka och svamp

Fler tips från ViktVäktarna!

Här hittar du fler smarta recept från ViktVäktarna.

Läs mer