Pasta med kronärtskockspesto och burrata

Pasta med kronärtskockspesto och burrata
Foto: ViktVäktarna

Pasta med kronärtskockspesto och burrata

11 ingredienser

20 min

ww viktväktarna

Världens bästa vegopasta med kronärtskocka, valnötter, parmesan, vitlök, citron och burrata - snabbt, enkelt och supergott!

Klicka här för att få fler smarta recept eller bli medlem i ViktVäktarna.

WW ViktVäktarna

Ingredienser

portioner
  • 250 g pasta (t ex pappardelle)
  • 390 g kronärtskockshjärta [1 förp]
  • 1 dl valnötter
  • 1 dl parmesanost, riven
  • 1 klyfta vitlök
  • 1 citron
  • salt
  • peppar
  • 70 g spenat
  • 100 g burrata
  • färsk oregano

Gör så här

  1. Koka pasta enligt anvisning på förpackningen. Spara 1-2 dl av kokvattnet.
  2. Mixa avrunna kronärtskockshjärtan med valnötter, parmesan, riven vitlök och rivet citronskal. Smaka av med pressad citronsaft, salt och lite peppar.
  3. Blanda ner peston tillsammans med spenat och kokvattnet i pastan. Servera pastan toppad med burrata och oregano.
TIPS!
Fler tips från ViktVäktarna!
Viktväktarna Blomkålspizza med skinka och svamp

Fler tips från ViktVäktarna!

Här hittar du fler smarta recept från ViktVäktarna.

Läs mer