Parmarulle med anklevermousse och rödlökscumberland

0 röster
1 h 15 m
10 stycken

"En riktigt delikat aptitretare! Anklevemoussen smälter i munnen och rödlökscumberlanden skänker en perfekt sötma!"

Visa mer
1 h 15 m
10 stycken

Du behöver

  • 100 g parmaskinka i tunna skivor
  • 100 g anklevermousse
  • 1 dl persilja, grovt hackad
  • 2 msk rödlökscumberland
  • Plastfolie 20 X 20 cm
Finns i inköpslista

Gör så här

  1. Lägg ut plastfolien och placera parmaskivorna ovanpå och lite omlott.
  2. Rör ihop anklevermoussen och den hackade persiljan.
  3. Lägg ut smeten i en rulle på ena kortsidan av parmaskivorna. Fördela rödlökscumberland ovanpå.
  4. Rulla ihop rullen hårt med hjälp av plastfolien och ställ i kyl i minst 1 timme.
  5. Skär sedan rullen 1 cm tjocka skivor. Placera på ett fat och servera!
26 april 2018
Kökets kurser

laddar fler recept...

Laddar fler recept...