Pappardelle med parmesan och tryffel

0 röster
20 m

Parmesan och tryffel lyfter pastan. Ett oerhört enkelt recept men som blir magiskt gott. Ibland är det enkla det bästa.

Visa mer
20 m

Du behöver

  • 400 g pappardelle
  • 1 bit parmesan
  • Olivolja
  • Salt & svartpeppar
  • Tryffel

Gör så här

  1. Koka pappardellen i välsaltat vatten enligt anvisningarna på paketet.
  2. När den är al dente - har lite tuggmotstånd - häller man av den i ett durkslag. Låt droppa av en minut och lägg därefter direkt upp på tallrikar.
  3. Riv över ett tunt lager parmesan och ringla på lite olivolja.
  4. Strö på lite salt och ett drag med pepparkvarnen.
  5. Avsluta med att riva över rikligt med tryffel. Servera genast.
16 oktober 2015

laddar fler recept

Laddar fler recept