Pastrami, Sallad med ädelost, päron och valnötter

0 röster

Du behöver

  • 100 g parmaskinka
  • 100 g rostbiff
  • 100 g nötpastrami
  • 100 g kalkonpastrami
  • 100 g mortadella
  • 1 salladshuvud typ isberg eller frikassé
  • 200 g ädelost
  • 2 st päron
  • 0,5 honungsmelon
  • 150 g valnötter
  • god olivolja
  • salt och peppar
  • 0,5 dl hackad bladpersilja

Gör så här

  1. Bryt salladsbladen och lägg på ett stort fat. Häll lite god olivolja över och strö på svartpeppar och salt. Skiva päronen och skär melon i bitar. Fördela frukten över salladen. Smula över ädelost och dekorera med valnötter och hackad bladpersilja.
26 augusti 2008

laddar fler recept

laddar

laddar recept

laddar

laddar recept

laddar

laddar recept

laddar

laddar recept

Laddar fler recept