Ola Lauritzsons GI Caiprinoska Royale

2 röster
1
Ola Lauritzsons GI Caiprinoska Royale
Foto: Katarina Löfgren/Ica Bokförlag

En lite lyxigare variant på Caiprinoska med champagne på toppen. Perfekt till nyårs- eller mingelfesten.

Highballglas är det som på svenska kallas grogglas.

Visa mer
1

Du behöver

  • 5 cl vodka
  • 5 limeklyftor
  • 1 tsk flytande honung
  • krossad is
  • champagne, extra brut

Garnering:

  • 1 limeklyfta

Gör så här

  1. Skölj av frukten och pressa ut saft och kött ur limen. Häll upp tillsammans med honung i ett highballglas.
  2. Tillsätt vodka och fyll upp med krossad is.
  3. Toppa med champagne.
  4. Garnera med en limeklyfta.
22 december 2008
Kökets kurser

laddar fler recept

Laddar fler recept