Pepparkaksmuffins, glutenfria

39 röster
Pepparkaksmuffins, glutenfria
Foto: Peter Larsson

Mumsiga muffins med pepparkakskryddor och helt utan mjöl.

Visa mer

Du behöver

  • 2 dl potatismjöl
  • 2 dl socker
  • 1 tsk bakpulver
  • 10 g pepparkakskryddor, malda (kanel, kardemumma, ingefära, nejlika)
  • 200 g smör, rumstempererad
  • 2 st ägg

Gör så här

  1. Blanda potatismjöl, socker, bakpulver och pepparkakskryddor med elvisp
  2. Blanda ner rumstempererat smör.
  3. Knäck ner ägg och blanda till en jämn smet
  4. Fyll formarna till hälften, grädda c:a 10-15 min i 200 grader
3 december 2010
Kökets kurser

laddar fler recept

Laddar fler recept