Gratinerade getostsnittar med hjortronvinägrett

0 röster
15 min

Enkla snittar gjorda på färdig smördeg, getost och hjortron. Gott och lyxigt.

Visa mer
15 min

Du behöver

  • 100 g smördeg
  • 2 msk rysk yoghurt
  • 100 g chèvre
  • 2 msk rårörda hjortron
  • 1 msk cidervinäger
  • 1 msk olivolja

Till servering

  • lite gröna goda blad

Gör så här

  1. Värm ugnen till 200 grader. Kavla ut smördegen och bred på yoghurten. Smula över chèvren. Ugnsbaka ca 10 minuter tills smördegen och chèvren fått fin färg.
  2. Blanda under tiden hjortron, vinäger och olja. Ringla hjortronvinägretten över den nygräddade chèvretarten och skär upp i fina bitar. Toppa med några fräscha salladsblad.
25 december 2014
Kökets kurser

laddar fler recept

Laddar fler recept