1 röd paprika (eller 1 röd chilifrukt om man vill ha lite hetta)
3 salladslökar
1 kruka färsk koriander
100 g jordnötter, grovhackade
dressing
2 limefrukter, rivet skal och pressad saft
2 msk fisksås
2 msk strösocker
1 klyfta vitlök, riven
1 msk japansk soja
1 msk färsk ingefära, riven
Gör så här
Börja med dressingen som gärna få stå och dra medan man lagar det andra. Blanda alla ingredienserna till dressingen till sockret löst sig. Ställ åt sidan.
Koka nudlar enligt anvisningen på förpackningen. Skölj sedan genast i iskallt vatten så kokning avstannar. Sila väl och lägg i en stor, vid salladsskål.
Skala gurkan, dela på längden och kärna ur. Skär i 1-cm tjocka skivor.
Dela rädisorna i halvor eller kvartar.
Dela sockerärtor på mitten.
Skiva salladslök.
Lägg alla grönsakerna i salladskålen tillsammans med de kalla nudlarna.
Finhacka koriandern, även stjälkarna, och lägg i salladen. Spara några blad till garnering.
Häll över dressingen och blanda försiktigt men väl. Toppa med de sparade korianderbladen och jordnötterna.
Salta och peppra entrecoten generöst och grilla ca 2-3 minuter per sida.