Pigans nattamat - smørrebrød

0 röster
4

Smørrebrød med rökt ost och medwust.

Sommelier Helena Marstranders dryckestips till smörrebröd:
OP Andersson Akvavit (4 solar)
Oppigårds Golden Ale (4 solar)
Nils Oscar India Ale (5 solar)
Dönnhof Riesling 2007 (4 solar)

Visa mer
4
4 portioner

Du behöver

  • 4,5 skivor smörat rågbröd
  • 16 skivor medwurst
  • 8 skivor rökt ost
  • 8 msk rivna rädisor
  • 4 msk majonäs
  • 2 msk finskuren gräslök
  • 4 msk svart vinbärsylt

Gör så här

  1. Lägg medwursten på brödet, lägg på den rökta osten. Lägg på linjer med svartvinbärssylt och majonäs. Garnera med gräslök och rädisor.
6 mars 2009

Laddar fler recept