Svamp- och spenatfrittata

18 oktober 2014

Du behöver

  • 4 st ägg
  • 2 msk mjölk
  • 1 dl fryst spenat
  • 2 dl svamp efter säsong
  • 0,5 dl parmesan, riven
  • peppar och salt
  • färsk spenat till garnering

Gör så här

  1. Rör ihop ägg och mjölk.
  2. Smaksätt med salt och peppar.
  3. Värm en panna med 2 msk olivolja på medelvärme.
  4. Sätt ugnen på 160 grader.
  5. Hacka den frysta spenat och lägg i äggsmeten.
  6. Häll den sedan i pannan och stek den tills den börjar stanna lite.
  7. Strö på parmesanen och ställ i ugnen ca 3-4 minuter tills den har stannat helt.
  8. Stek upp svampen och lägg på frittatan.
  9. Toppa med färskspenat och några droppar olivolja, salt och svartpeppar.
Kommentera receptet

Fler goda recept