Danyels ceviche

0 röster
4

Danyels smakrika ceviche på havsabborre, tigermjölk och finhackade grönsaker.

Receptet på tigermjölk hittar du här >>


Visa mer
4
4 portioner

Du behöver

  • 250 g havsabborre, skuren i tunna skivor

Marinad

  • 2 msk tigermjölk
  • 2 msk lime, saften
  • salt

Sås

  • ca 2 msk Aji amarillo (finns att köpa som puré i välsorterade affärer)
  • 2 dl tigermjölk
  • ca 1 dl lime, saften

Garnityr

  • 2 msk gurka, fint tärnad
  • 2 msk blekselleri, fint tärnad
  • 1 msk jalapeño, fint tärnad
  • 1 msk salladslök, finhackad

Gör så här

  1. Lägg fisken i en bunke och häll över marinaden. Blanda försiktigt och lägg sedan upp fisken på tallrikarna.
  2. Mixa ingredienserna till såsen och slå över den på fisken.
  3. Blanda ihop allt till garnityret och lägg upp en sked på varje tallrik bredvid fisken.
6 februari 2015
Kökets kurser

laddar fler recept

Laddar fler recept