Frasvåfflor med rårörda bär

0 röster
4

Christian serverar sina frasvåfflor med rårörda bär och lättvispad grädde.

Christian berättar om piggvar och hur man får de bästa våfflorna här



Johan Franco Cerecedas vintips
Nederurg Noble Late Harvest 2009, art.nr.2741, 79 kr (halvflaska), 4 solar

Christian Sjödin bjöd även på

Korv på anka och vildsvin


Kokt piggvar med riven pepparrot


Visa mer
4
4 portioner

Du behöver

  • 8 dl vetemjöl
  • 5 dl iskallt vatten
  • 8 dl vispgrädde
  • 8 msk smör, smält
  • lite salt
  • 2 msk vaniljsocker

Serveras med

  • Hallon eller hjortron
  • socker
  • vispgrädde

Gör så här

  1. Vispa grädden.
  2. Blanda upp med resten av ingredienserna.
  3. Grädda omgående.
  4. Servera med lättsockrade hjortron eller hallon samt lättvispad grädde.
28 mars 2011

Laddar fler recept