Lax och räkor i kokos med ajvarsås

20 m
4
20 m
4

Du behöver

  • 200 g champinjoner
  • 1 gul lök
  • 2 klyftor vitlök
  • 250 g körsbärstomater
  • 1 burk ajvar relish mild (340 g)
  • 2 dl kokosmjölk
  • 4 portionsbitar laxfiléer
  • 1 påse färsk bladspenat (70 g)
  • 200 g skalade räkor
  • salt och peppar
  • kokosfett, att steka i

Gör så här

  1. Skiva svampen, finhacka lök och vitlök och fräs allt i lite kokosfett. Halvera tomaterna.
  2. Vispa ihop ajvar relish och kokosmjölk, smaka av med salt och peppar och häll över grönsakerna. Rör ner laxen och låt allt koka i cirka sju minuter. Rör ner tomater, bladspenat och räkor och hetta upp snabbt. Servera genast.
Visa mer
Kommentera receptet
Presenteras av Kökets favoriter

Rivjärn från kända varumärken

Rivjärn från kända varumärken Se fler

Fler goda recept