I samarbete med Kökets box

NYHET! Kökets box blir nu större och bättre!

Milda Maränger! Kökets box blir nu både större och bättre - det här vill du inte missa!

För några månader sedan frågade vi våra prenumeranter vad de ville ha i sin box och fick svaret ”fler produkter och mer tid att inspireras av dem”. Sagt och gjort, vi på Köket började skissa på ett nytt koncept och ett par månader senare står vi nu här med en box som vi är superstolta över att få presentera!
  • Boxen är större med plats för fler produkter till ett högre värde av 350-450 kr (nu innehåller den ca 15-20 produkter/box)!
  • Den levereras varannan månad (så du ska hinna testa dig igenom alla smarriga recept)
  • Just precis - fler smarriga recept innehåller boxen också. Boxzinet är fylligare med fler matnyttiga tips för stora och små. 
  • Boxen har en prisjustering, nu kostar boxen 199 kr/box - liite dyrare men du tjänar desto mer på det (upp till 350 kr!)
  • Boxen har ett handtag! Yay, äntligen kan du bära hem boxen med en hand istället för att konka och bonka med ryggont! 
  • Vi har även ett nytt Instagramkonto - @kokets_box. Vi undrar vad du gör med boxen? Lagar du recepten, unboxar med barnen eller kanske använder katten den som koja? Vi älskar när ni taggar oss i era bilder! Varje vecka lyfter vi ut våra favoritbilder i vårt flöde!

Och juste, innehållet är fortfarande hemligt.. tills du öppnar boxen! Hur bra låter inte det? Beställ Kökets box redan idag för att inte missa någonting ur nästa gottiga box! Läs mer här >>

Fler tips från Kökets box

Marsboxen "Baka & fika"

Februariboxen "Helgmys"